Moedermelk juwelen

      Hoe werk het? We hebben 5 ml mama's melk nodig om een melksteentje te maken. Mag verse (max 8 dagen in de koelkast) of diepgevroren melk zijn. (Jaren in de diepvries is geen probleem). Melk wordt omgezet tot een poeder. Dit poeder is het belangrijkste ingrediënt voor maken van het melksteentje. Voor het melksteentje heb je mogelijkheden: natuur, natuur+ haarlokje, opaaleffect of wolkjes.

       Na ontvangst van de bestelling krijg u van ons een moedermelkverzendkit naar uw opgegeven adres opgestuurd. Modermelkverzendkit bestaat uit: een buisje om met melk te vullen en ringmeter (in geval van ring).  Vergeet niet om uw naam en ringmaat (in geval dat u een ring heeft besteld) te noteren en het gevulde buisje aan  ons terug te bezorgen: via de post of afgeven bij ons in het atelier (daarvoor maakt u best een afspraak). 

       Vanaf het moment dat wij uw melk hebben ontvangen,gaan wij aan de slag om uw mooiste juweel te maken (levertijd 4-8 weken). Waarom zo lang?  Omdat het is en blijft een maatwerk. Bijvoorbeeld: melk tot een poeder omzetten en een melksteentje van te maken, duurt al gemakkelijk een paar dagen. 

       En hoe weet ik zeker dat het mijn moedermelk is die erin zit? Wij als bedrijf/merk (officieel geregistreerd bij de Dienst voor Intellectuele Eigendom en bij het Waarborgkantoor van de Koninklijke Munt van België) staan garant voor kwaliteit en zorgvuldig omgaan met uw moedermelk, Wij zijn niet geïnteresseerd om mensen te bedriegen.  Elke melk die binnenkomt na verwerking bij ons wordt het zorgvuldig aan bestellingnummer gekoppeld. Uw verwerkte tot poeder resterende melk bewaren wij maximum 1 jaar, het is handig in geval van reparatie of bijbestelling.

    Onze sterling zilver collectie is ontworpen met betaalbare geboortesteentjes, dat wil zegen dat kostbare stenen zoals diamant, saffier, robijn, aquamarijn vervangen zijn door een synthetische variant of swarovski cubic zirkonia. Synthetische stenen zijn stenen die exact dezelfde fysische en chemische eigenschappen hebben als hun natuurlijke tegenhanger, alleen zijn zij niet door natuurlijke processen ontstaan maar door de mens gemaakt in laboratoria. 

      Rodineren: een dun beschermlaagje rhodium op zilver, om te voorkomen dat zilver verkleurt(oxidatie). Het verkleuren van zilver is een natuurlijk proces dat bij alle zilvergehaltes kan voorkomen. Het is wat u mooier vindt, keuze is aan u: rodineren of niet.

    Wenst u echter natuurlijke edelstenen of liever een juweel in 18 of 14 karaat wit/geel/rosé goud ? Aarzel niet en  neem contact met ons op of maak een afspraak , dan ontwerpen wij het juweel naar uw wensen.